Potřebuji si vyřídit Objednat se na úřad Veřejné zakázky Úřední deska Kontakty Informace dle 106/1999 Sb.

Kvůli rekonstrukci vodovodu a kanalizace je uzavřena Teplická ulice

Zásadní rekonstrukce vodovodu a kanalizace proběhne v Děčíně na Teplické ulici a v ulici Čsl. mládeže. Práce na Teplické ulici již začaly. Řidiči projíždějící přes Děčín budou proto musí využívat objízdnou trasu. Investorem stavby je Severočeská vodárenská společnost a.s.

Rekonstrukce je nutná vzhledem ke stavu a stáří současného zařízení. Na několika místech již došlo k propadům kanalizace. Rekonstrukce kanalizace proběhne v déle 811 metrů, rekonstrukce vodovodu pak v délce 819 metrů. Součástí stavby bude i rekonstrukce částí stok a vodovodních řadů – propoje do vedlejších ulic. Práce na Teplické ulici budou probíhat v pěti etapách, a to od 10. června do 30. prosince 2019. Teplická ulice od křižovatky Čsl. mládeže až po křižovatku s ulicí Žižkova proto bude během rekonstrukce pro dopravu zcela neprůjezdná, lidé však budou moci využívat chodníky, zajištěn bude také přístup k nemovitostem. Objízdná trasa povede přes Podmokelskou a Pivovarskou ulici, a to oběma směry.
„Teprve po této opravě může proběhnout záměr města revitalizovat také tuto významnou část Podmokel,“ uvedl náměstek primátora Jiří Anděl.

Jak bude rekonstrukce probíhat po etapách:
I. hranice křižovatky s ul. Čsl. mládeže po křižovatku s ul. Zbrojnická
II. od křižovatky s ul. Zbrojnická do cca poloviny parkoviště „Jordánka“
III. od poloviny parkoviště „Jordánka“ po křižovatku s ul. Thomayerova
IV. od křižovatky s ul. Thomayerova po č.p. 27
V. od č.p. 27 po křižovatku s ul. Žižkova

Práce na Teplické ulici provede společnost REKULTIVACE Ústí nad Labem s.r.o.

Aby bylo možné rekonstruované sítě napojit na Labské nábřeží, musí současně proběhnout totéž v ulici Československé mládeže. V první polovině července proto dojde k uzavření ulice Čsl. mládeže kvůli rekonstrukci vodovodu a kanalizace pro osobní dopravu od kruhového objezdu pod viaduktem a dále kolem mototechny ke křižovatce s Teplickou ulicí. Autobusy MHD zatím budou jezdit po stávajících trasách. Ostatní řidiči budou muset využívat objízdnou trasu po nábřeží směrem k Tescu a po kruhovém objezdu u LIDLU opět přes Podmokelskou a Pivovarskou ulici.
Zhotovitelem této stavby bude společnost KOMOSTAV s.r.o.

Přečtěno: 2131 krát Naposledy změněno pondělí, 17 červen 2019 10:15